Dara Fu - Mandek Nangis (Official Music Video)

Ditonton 16 860
6

Dara Fu - Mandek Nangis (Official Music Video)
---------------------------
Artist : Dara Fu
Songwriter : Gopy
---------------------------
Lirik Mandek Nangis :
Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Pingin tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu biso nglalekke rupane
Supoyo moto iki biso mandek nangis
Kesel atiku krono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe uwes minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Aku kudu biso nglalekke rupane
Supoyo moto iki biso mandek nangis
Kesel atiku krono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe uwes minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe uwes minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku
Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku





Contact Person: +6285921215151
Follow semua media sosial Dara Fu
Instagram : darafu.91
Facebook : darafu91
Twitter : darafu_91?s=08

DARA FU - Official