Syahiba Saufa & James AP - Penawar (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 15 Sep 2021
Ditonton 214 090
102

Syahiba Saufa's official music video for new single Penawar (Feat. James AP)

Download dan streaming single album Syahiba Saufa & James AP - Penawar, klik disini: orcd.co/o3bvjr9

Songwriter by James AP
Music arr. by Anam PA
Mixing & mastering by Fajar Harmey
Videographer & editor by Asia Bimantara
Produksi Lapis 7 Entertainment
℗ & © 2021 James AP Management

========================================
♪ Lyrics Syahiba Saufa & James AP - Penawar :

Iki hang kawitan isun ngerasakno
Duweni welas hang gedigi
Sun pathek ring ati
Sing bakal sun culno

Duh riko gandolane ati

Riko hang dadi penawar
Atin isun hang kelaran
Nong riko isun gantungno
Angenan urip

Diimpekno teko nong ngarep moto
Hang dianteni manggon nong ati
Nak sun jogo roso sing bakal sudo
Gumun nong mekare kembang

Riko gowo bungahe ati

Iki hang kawitan isun ngerasakno
Duweni welas hang gedigi
Sun pathek ring ati
Sing bakal sun culno

Duh riko gandolane ati

Riko hang dadi penawar
Atin isun hang kelaran
Nong riko isun gantungno
Angenan urip

Diimpekno teko nong ngarep moto
Hang dianteni manggon nong ati
Nak sun jogo roso sing bakal sudo
Gumun nong mekare kembang

Riko gowo bungahe ati

Diimpekno teko nong ngarep moto
Hang dianteni manggon nong ati
Nak sun jogo roso sing bakal sudo
Gumun nong mekare kembang

Riko gowo bungahe ati

========================================

Ikuti akun sosial media saya;
Instagram: @james.ap23
For booking contact us;
mapblimbingsari@gmail.com


Music video by Syahiba Saufa & James AP performing Penawar © 2021 James AP Management

James AP