Woro Widowati - Lungo'O (Official Musik Video )

Dipublikasikan tanggal 2 Mar 2021
Ditonton 2 298 415
356

Assalamualaikum ParaWoro...
kali ini woro bakal bawain lagu dari kak Yudanosel yang judulnya Lungo'O nih... selamat mendengarkan yaaaa ^_^
*Follow akun sosmed woro juga yaaa :)
Instagram : worow0r0​​
Twitter : worow0ro
*Yudanosel - Lungo'o (Official Music Video) :
idvision.info/first/video/p2SPp8p7iKuakcY.html
-Ciptaan : Yudanosel
*Audio Production by :
abols_record
*Video Production by :
novaavanoo​​
Business Inquiry /Contact Person :
0811 251 3388 (Mas Galih)
Lirik Lungo'O :
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.
Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti.
Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku.
Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti.
Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.
Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku.
Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti.
Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

WORO WIDOWATI OFFICIAL